Service & onderhoud

Met regelmatig onderhoud blijft uw Mitsubishi in topconditie. Kies voor een onderhoudsbeurt bij een Mitsubishi Motors dealer en krijg gratis een MijnMitsubishi Card. Daarmee maakt u gebruik van de 24/7-mobiliteitsservice in heel Europa, inclusief woonplaatsservice én met vervangend vervoer. 

Onderhoudsbeurt

Onderhoudsbeurt

Onderhoud en reparaties bij ons wordt uitgevoerd met originele onderdelen van Mitsubishi Motors. Hiermee bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en levensduur.

Bandenservice

Bandenservice

Met de bandenservice gaat u veilig de weg op onder alle omstandigheden, in de zomer en in de winter. 
APK

APK-keuring

De APK is een wettelijk verplichte keuring die u elke 3 of 4 jaar laat uitvoeren. Kom langs bij ons voor de APK-keuring. 

autoverzekering

Autoverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje en hoeft niet altijd uw schuld te zijn. De Dealer Autoverzekering is een complete autoverzekering die vrijwel alle situaties dekt, voor een aantrekkelijke premie. 

ruitenservice

Ruitenservice

Ruitschade? Met de ruitenservice wordt de reparatie of vervanging van de voorruit altijd door vakmensen uitgevoerd. 

aircoservice

Aircoservice

Voor een probleemloze werking van de airconditioning is periodiek onderhoud essentieel. Een airconditioning zorgt immers voor een aangenaam klimaat in de auto. 

MIJNMITSUBISHI CARD

MijnMitsubishi Card

werkplaats

Afspraak maken

Onderhoudswerkzaamheden aan uw auto inplannen wanneer het uitkomt. Voor onderhoud, APK of reparatie kunt u bij ons eenvoudig online een afspraak inplannen. 

MijnMitsubishi App

MijnMitsubishi App

Deze app informeert je over al het onderhoud, services en acties van jouw Mitsubishi.
MIJNMITSUBISHI CARD
Service

MIJNMITSUBISHI CARD

Veiligheid, rijcomfort en betrouwbaarheid: dat zijn de basiskwaliteiten van elke Mitsubishi. Ontworpen en gebouwd voor vele jaren zorgeloos rijplezier. Om dit rijplezier te waarborgen, biedt uw Mitsubishi-dealer de beste service voor uw auto. Met vakbekwame, uitstekende opgeleide monteurs en originele onderdelen met aantrekkelijke tarieven. Zodat u altijd op uw Mitsubishi kunt vertrouwen, elke rit opnieuw.  

Onderhoudsbeurt
Service

Onderhoud calculator

Met regelmatig onderhoud blijft uw Mitsubishi in topconditie. Met het onderhoudsprogramma biedt de Mitsubishi-dealer gespecialiseerd onderhoud tegen aantrekkelijke tarieven. Daarbij ontvangt u na elke onderhoudsbeurt een gratis MijnMitsubishi Card.